091/516-0976,      091/729-0039    Đački put 14, Dugi rat

Zabavni gumeni proizvodi

 

Banane, sve vrste jastuka za vuču po moru i sve vrste zabavnih gumenih proizvoda možemo reparirati ili servisirati u GUMOFLEXU.

Toplotno spajanje šavova (termo spajanjem) ili radio frekventnim putem (RF) dostupno je proizvođačima koji koriste PVC materijal u izradi čamaca.

Proizvođač može staviti traku na spoj iznutra, spolja ili na obje strane. Stavljanjem trake na spoj unutar čamca daje dodatnu sigurnost na nepropusnost zraka. Stavljenjem vanjske trake na spoj povećava se takođe jačina spoja. Spoljašnje trake na spojevima poboljšavaju estetski izgled pneumatskog čamca.

Lijepljenje spojeva kemijskim putem je najstarija i napouzdanija metoda spajanja materijala koji su presvučeni Hypalonom i Neoprenom.

Naše višegodišnje iskustvo, na stotine popravljenih gumenjaka i najvažnije sve zadovoljne stranke su naša najvažnija preporuka.

Par savjeta prije nego se odlučite za kupovinu gumenjaka.

Postoji nekoliko faktora koje treba razmotriti prije nego što odaberete pravi čamac za Vaše potrebe:

  • Kako ćete koristiti Vaš čamac?
  • Kako ćete spremiti Vaš čamac?
  • Kako često ćete koristiti Vaš čamac?
  • Da li će čamac biti podvrgnut UV zrakama koje ga oštećuju?
  • Da li imate vanbrodski motor koji ćete koristiti?

Vjerovatno najvažniji faktor kod pneumatskih gumenih brodova je vrsta materijala koja je korištena za konstruiranje zračnih komora. Bez toga brod u stvari ne bi postojao. U biti postoje dva tipa materijala koji se koriste za ovakve brodove: materijal presvučen Hypalonom i materijal presvučen PVCom.

Ako želite možete nas posjetiti ili nam se javite e-mailom kako bi saznali još više i kako bi Vam mi pomogli prilikom kupovine ali i održavanja tog istog broda.

 

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte!

Što možemo napraviti za tebe?